دسر شکلاتی فندقی پالووا

تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی

 

مواد لازم برای دسر شکلاتی فندقی پالووا :

سفیده تخم مرغ  8 عدد
خامه فرم گرفته 300 میلی لیتر
 شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم
شکر  360 گرم
فندوق پودر شده120 گرم

 

طرز تهیه دسر شکلاتی فندقی پالووا :

برای تهیه دسر پالووا با کرم فندقی شکلاتی، فر را از قبل تا دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.

برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود.

۱۲۰ گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید.

 

به زدن ادامه دهید و بقیه شکر را اضافه کنید تا یکدست شده و شکر کاملا حل شود.

با استفاده از کفگیر مرنگ را به شکل دو توده ی گرد ۲۰ سانتی متری روی سینی فر قرار دهید.

در مرکز یکی از آنها حفره ای ایجاد کنید ( برای لایه ی زیرین) و یک برآمدگی قله مانند در توده ی دیگر  برای لایه ی فوقانی.

 

آنها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

حرارت را تا ۱۱۰ درجه سانتیگراد کم کنید و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ی دیگر آن را بپزید.

تا زمانی که مرنگ ها توخالی و نسبتا سفت به نظر برسند.

آنها را از فر خارج کرده و بگذارید روی صفحه فلزی خنک شوند.

 

مطلب پیشنهادی:  طرز تهیه کیک شکلاتی با سس شکلات

برای تهیه کرم فندقی شکلاتی، خامه، پودر فندق و نیمی از شکلات ذوب شده را هم بزنید.

آن را همراه با مخلوط خامه روی مرنگ زیرین بمالید و مرنگ دیگر را روی آن بگذارید.

شکلات باقی مانده را روی آن بریزید و با فندق های خرد شده آن را تزئین کنید.

 

به اشتراک بگذارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

بخش فرهنگ و هنر

مطالب علمی